phone  0348-490008 | Adminup2Date
 
phone  0348-490008 | Fleurop Support Desk
 

Over ons

AdminUp2Date

Wie zijn wij

En wat doen wij?

 

Bij AdminUp2Date werken wij vanuit de visie ‘slimmer samenwerken door te delen’. Omdat wij dochter zijn van The AdminPeople beschikken wij indirect over 50 werknemers die bij gerenommeerde bedrijven de financiële administratie verzorgen. Voor het voeren van uw administratie zijn wij uiteraard niet afhankelijk van deze mensen, wij hebben een eigen bezetting op kantoor met voldoende kennis en kunde in huis om uw administratie optimaal te kunnen voeren. Wel kunnen wij, door het delen van de mankracht met The AdminPeople, de operationele kosten laag houden.

Ook de behoefte van onze klanten aan advies, of concrete dienstverlening, die buiten onze eigen focus ligt kunnen wij vanuit deze visie uitstekend bedienen. Wij hebben een aantal gecertificeerde partners op gebied van HR, juridisch, Lease, Verzekering, IT en Business Coaching. Mocht daar behoefte aan zijn kunnen onze klanten, tegen aantrekkelijke tarieven, gebruik maken van deze diensten. Het voordeel van deze constructie is dat wij de werkwijze van de partner en de klant kennen en dat wij kortingen bedongen hebben op de tarieven die gerekend worden.

Het uit handen geven van uw administratie moet voor u als ondernemer vertrouwd en zeker voelen. U als ondernemer moet zich zonder zorgen op de werkzaamheden kunnen storten waar u goed in bent. Uw (financiële) administratie verzorgen wij, daar zijn wij goed in!

Bij AdminUp2Date vinden wij dat u alleen moet betalen voor datgene dat u daadwerkelijk gebruikt. Door onze visie en werkwijze mag u bij ons een hoge mate van flexibiliteit en lagere kosten verwachten!

Bekijk onze laatste post op LinkedIn voor een nog beter beeld.

Voor meer informatie kunt u uw gegevens invullen op de contactpagina van deze website. Of u kunt een mail sturen aan Johan van der Heijden (j.van.der.heijden@adminup2date.nl ), hij is ook bereikbaar op 0348-490008.

Neem snel contact op met ons!

Top